Corona update

Tilburg, 22 september 2021

Geachte relatie,

Onze dienstverlening blijft van kracht. Wij staan klaar voor onze klanten.

Uiteraard is jullie en onze veiligheid voor ons van het grootste belang. We volgen bij ons werk de regels en voorwaarden zoals door de overheid en RIVM zijn uitgevaardigd. We gaan aan de slag in een zaal die aan alle voorwaarden voldoet en op een wijze die gezond en verantwoord is.

Wanneer de accommodatie door jullie zelf wordt geregeld, dragen jullie daarmee de verantwoordelijkheid voor een veilige setting. Mocht de accommodatie en/of zaal onverhoopt niet aan de vereisten voldoen dan kan de training/bijeenkomst geen doorgang vinden. De kosten van de bijeenkomst zijn dan voor jullie rekening.

Mocht onze ondersteuning onverhoopt live niet lukken, dan kunnen we de bijeenkomsten in de meeste gevallen omzetten naar een digitale variant. Daar hebben we al veel ervaring mee.

Indien een live bijeenkomst op locatie geen doorgang kan vinden wegens overheidsbeleid (zoals het sluiten van accommodaties of een verbod op reizen binnen Nederland) en omzetten in een digitale variant is voor jullie niet wenselijk, dan gelden onze wijzigingsvoorwaarden. Deze wijzigingsvoorwaarden om de datum van een bijeenkomst te wijzigen staan in onze algemene voorwaarden.

Wij kijken ernaar uit om met jullie op een verantwoorde en veilige manier aan het werk te gaan.

Neem bij vragen contact op.

Mede namens de collega’s van OR Consultancy,
Dr. Willem Allertz, directeur

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tilburg, 14 oktober 2020

Geachte relatie,

We leven in een lastig en onzeker tijdsgewricht als gevolg van Covid-19.

Het kabinet heeft verscherpte maatregelen afgekondigd, die vooral gericht zijn op het verminderen van sociale contacten, zonder de cruciale taken van de economie te raken. Onderwijs blijft doorgaan, leren blijft cruciaal.

Onze dienstverlening blijft onverkort in de lucht. Wij staan klaar voor onze klanten.

Uiteraard wel met inachtneming van alle regels en voorwaarden zoals door de autoriteiten zijn uitgevaardigd. We gaan aan de slag waar dat kan  in een zaal die uiteraard wel aan alle eisen moet voldoen en op een wijze die gezond en verantwoord is.

Dat kan overigens ook op landgoed Zonheuvel, thuisbasis van onze moeder SBI-groep, waar de faciliteiten aan alle eisen voldoen.

Mocht onze ondersteuning onverhoopt live niet lukken, dan kunnen we de bijeenkomsten in de meeste gevallen omzetten naar een digitale variant.

In alle gevallen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, inclusief die rondom annulering.

Wij kijken ernaar uit om met jullie op een verantwoorde en veilige manier aan het werk te gaan, juist ook de komende tijd, waarin er veel van organisaties en de mensen die er werken wordt gevraagd en medezeggenschap van extra belang is.

Neem bij vragen contact op.

Mede namens de collega’s van OR Consultancy,
Dr. Willem Allertz, directeur