We voorzien je van kennis en ervaring zodat je beslagen ten ijs komt

We voorzien je van kennis en ervaring voor als je die nodig hebt. Basiskennis als je nieuw bent in de medezeggenschap. Verdieping en inzicht als OR in workshops en maatwerktrainingen met een mix van praktijk en theorie op maat, zodat het gaat over de vraagstukken waar jij mee te maken hebt. Voor een overzicht van onze basistrainingen klik je hier.
 

Maatwerktrainingen tillen je OR naar een hoger niveau zodat jullie beter kunnen functioneren in je organisatie. Of we helpen je je voor te bereiden op wat er staat te gebeuren, bijvoorbeeld een reorganisatie. Of we versnellen samen met jullie het adviesproces in een werkconferentie waarin belangrijke informatie wordt gedeeld en er met relevante partijen en je bestuurder wordt overlegd. Het programma komt tot stand in nauw overleg met een consultant die bij jullie past. We werken aan de hand van jullie vragen en jullie praktijk waarop we onze kennis en ervaring toepassen.

Als je je wilt oriënteren op wat mogelijk is, kun je bij ons snel terecht voor een vrijblijvend gesprek met een consultant. Neem daarom voor meer informatie over maatwerktrainingen contact met ons op.
 
Neem contact op met OR Consultancy

Ook als bestuurder kun je bij ons terecht. Voor het ontwikkelen van visie op medezeggenschap. Of kennis rondom besluitvorming, medezeggenschap en de toegevoegde waarde van de OR. Onze trainingen voor bestuurders worden hier beschreven.
Willem Allertz - Executive consultant GITP Medezeggenschap
Carla de Bont - Senior adviseur GITP Medezeggenschap
Stefan Zondag - Adviseur GITP Medezeggenschap
André van Deijk - Senior consultant GITP Medezeggenschap

Wat doen we nog meer?

Op de hoogte blijven

Elke maand tips, nieuws en inspiratie voor de OR, bestuurder en HR-manager