Adviesabonnement

Sta als ondernemingsraad sterker bij een advies- of instemmingsaanvraag

Spar efficiënt met een adviseur!
De meeste ondernemingsraden kennen het wel: waarschijnlijk komt er binnenkort een aanvraag over bijvoorbeeld een verhuizing, een verkoop, een reorganisatie of over aanpassing van de arbeidsvoorwaarden. Natuurlijk heb je wel eens eerder een advies gegeven, maar toch lijkt deze vraag net iets lastiger. Lastiger omdat:

 • het niet helemaal duidelijk is of er personele consequenties zijn en wat er in de adviesaanvraag voor geregeld moet worden;
 • de bestuurder vraagt aan de ondernemingsraad wanneer hij een adviesaanvraag wil ontvangen;
 • de ondernemingsraad wordt geïnformeerd en heeft een adviesaanvraag liggen met geheimhouding, maar wil toch communiceren met de medewerkers.

Vragen en dilemma’s die de ondernemingsraad graag wil voorleggen aan een adviseur; even sparren of je op de goede weg bent. Of juist die tip krijgen voor een andere aanpak.

Ieder vraagstuk en iedere situatie in de organisatie is uniek. Dus standaardantwoorden passen niet. De ondernemingsraad gaat zelf aan de slag met de advies- of instemmingsaanvraag. Dat lukt best met de hulp van een ervaren OR Consultancy-adviseur op de achtergrond.

Met een adviesabonnement kun je de OR Consultancy-adviseur inschakelen als je even wilt sparren over een aanpak of een inhoudelijke vraag. In de vorm van een adviesabonnement kun je je adviseur op afstand (telefonisch of per e-mail) inschakelen.

Het adviesabonnement bestaat uit 4 uur ondersteuning van een adviseur, telefonisch of per e-mail. Je kunt met de adviseur onder andere:

 • sparren over het plan van aanpak;
 • de rechten van de OR bespreken;
 • inhoudelijke vragen stellen over wet- en regelgeving;
 • advies vragen over manier van opschrijven en onderhandelen;
 • afstemmen over het opstellen en redigeren van stukken;
 • vragen stellen over bijvoorbeeld geheimhouding en de communicatie met de achterban.

De kosten van dit adviesabonnement zijn € 960,00 (excl. btw).

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het adviesabonnement?
Bel dan naar 088 – 3434250 of vul hieronder je gegevens in.

Je gegevens

 • OR Consultancy is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy. We gebruiken je persoonlijke informatie om je account te beheren en de producten en/of diensten te leveren waar je ons om vraagt. Van tijd tot tijd willen we contact met je opnemen over onze producten en/of diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je hiermee akkoord gaat, vink dat dan hieronder aan.

 • Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je afmeldt en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

  Door op de onderstaande knop te klikken, geef je OR Consultancy toestemming de ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.