Testimonials

Gemeente Den Haag

“Wij hebben een aantal jaar onze trainingen en ondersteuning gehad van Jurre de Haan. Altijd naar volle tevredenheid. Hij denkt mee, is zeer goed op de hoogte van wat past bij de groep en is flexibel. We kunnen hem ten zeerste aanbevelen.”
Belinda de Bruijn, voorzitter OR

Lees testimonial

Transavia

“We zijn zeer tevreden over de persoonlijke aanpak en aandacht. Die stellen ons in staat onszelf continu te verbeteren. Of het nu gaat om algemene trainingen of een specifieke training naar aanleiding van actualiteiten, OR Consultancy schakelt snel en is zeer flexibel.”
– Iskander Hannivoort, voorzitter OR

Lees testimonial

Driestroom

“Onze OR is de afgelopen jaren naar volle tevredenheid begeleid door meerdere adviseurs van OR Consultancy. Met kundige begeleiding van een adviseur van OR Consultancy hebben we samen met de Raad van Bestuur een goed Sociaal Kader opgesteld.”
– Dorine van Deelen, ambtelijk secretaris

Lees testimonial

Barry Callebaut

“Onze OR heeft meerdere malen gebruik gemaakt van de expertise van Steven van Slageren, voor vraagstukken zoals 3 ploegen, nieuwe bestuurder, arbeidstijden. Daarbij zijn we altijd snel en correct geholpen. Voor ons heeft het veel gebracht.”
– Ron de Rooij, technisch specialist

Lees testimonial

SKB Winterswijk

“Wat wij het afgelopen jaar ervaren hebben is maatwerk, snelle bereikbaarheid en deskundigheid bij moeilijke vraagstukken waar we het afgelopen jaar tegenaan liepen. Onze trainer Pieter stond ons met raad en daad ter zijde. Hij dacht goed mee en vooruit.”
– Sandy Reinders, voorzitter OR

Lees testimonial

Primark Nederland

“Met veel dank aan Hans Oosterhuis die in samenwerking met een advocatenkantoor ons van dienst is geweest. Wij zijn uiterst tevreden met de snelle afhandeling van het professionele rapport.”
– Anna Helweg, voorzitter OR

Lees testimonial

Havensteder

“De medezeggenschapsraad van Havensteder heeft de workshop “RvC wat kun je ermee” gevolgd. Het was een verhelderende, zinvolle en leuke ochtend waar we met elkaar wijzer werden over wat de medezeggenschapsraad kan en/of moet met de Raad van Commissarissen.”
– Clementine Grashoff, adviseur MZ

Lees testimonial

Laurentius Ziekenhuis

“Sinds 2021 maakt de OR gebruik van de diensten en expertise van Pieter Landwehr Johan. Pieter traint onze OR (maatwerk) en is ook zeer deskundig gebleken bij diverse dossiers, waarin hij de OR bijstond met advies. De OR kijkt uit naar een leerzaam 2024 met Pieter.”
– Ondernemingsraad, Laurentius Ziekenhuis

Lees testimonial

DB Schenker

“Als medezeggenschap van DB Schenker waren we op zoek naar een nieuwe partner die ons op alle gebieden van de MZ (WOR, juridische en financiële vraagstukken, training etc.) kon bijstaan. We zijn op alle gebieden zeer te spreken over onze partner OR Consultancy.”
– Herman de Schaepmeester, voorzitter COR

Lees testimonial

Vitens

“OR Consultancy is al een aantal jaren de vaste partner van de OR van Vitens. Het prettige van deze samenwerking is het maatwerk en de concrete vertaling naar de werkvloer, waardoor inzichten en opgedane kennis direct terugkomen in de manier van samenwerken.”
– Hans Teunisse, voorzitter OR

Lees testimonial

Stichting PCSOH

“OR Consultancy is al enige jaren adviseur en trainer van de ondernemingsraad van Stichting PCSOH. Wij zijn zeer tevreden over alle diensten die wij als OR afnemen en de begeleiding en hulp is uitgebreid. Aardige en zeer meedenkende adviseurs en trainers!”
– Annemieke Steffens, OR-lid

Lees testimonial

Hyster-Yale

“Onderwerpen voor de trainingen gaan altijd in overleg en worden na wederzijds akkoord op een fijne en zeer leerzame wijze uitgewerkt tot een boeiend programma. Een fijne, betrouwbare partner voor trainingen en ook (juridisch) advies. Korte lijnen en vlotte communicatie.”
– Annelies Coenders, lid DB van de OR

Lees testimonial

Rexel Nederland

“Zeer waardevolle samenwerking met OR Consultancy de afgelopen jaren op het gebied van OR-trainingen en OR-vraagstukken. Een verbinder en partner die ons iedere training weer heeft weten te inspireren en nieuwe inzichten geeft.”
– Patrice Put, voorzitter OR

Lees testimonial

Stamicarbon

“Joost heeft met zijn professionele aanpak en betrokkenheid een mooie invulling gegeven aan onze evaluatiedag. Tevens stelde wij, het dagelijks bestuur van de OR, zijn goede voorbereidingen voor deze dag zeer op prijs en dit werkte uiterst plezierig.
– Vivian Lahaije, secretaris OR

Lees testimonial