Alma Leistra

Projectassistente

Alma Leistra werkt als projectassistent bij OR Consultancy. In haar portefeuille zit de organisatie van de open inschrijvingstrainingen. Daarnaast is de focus de laatste tijd meer gaan liggen op marketingactiviteiten, waaronder het uitvoeren van zowel online- als offline marketingtaken. Zo zou je haar regelmatig kunnen tegenkomen op events en beurzen. En kan het maar zo zijn dat je meerdere social media berichten van haar hand hebt gelezen. Ook het redigeren van de boeken van OR Consultancy, en de administratie daaromheen, behoren tot haar takenpakket.

Even voorstellen

‘Mijn naam is Alma Leistra en ik werk al vanaf 2006 met veel plezier voor OR Consultancy. De laatste jaren werk ik drie ochtenden per week, waarmee ik gezondheid, werk en gezin goed kan combineren.

Als je al zo lang werkt in een omgeving waarin medezeggenschap centraal staat, word je daar vanzelf door gedreven. Dat maakt ook dat ik acht jaar in de medezeggenschapsraad van de school van mijn kinderen heb gezeten en dat ik voor onze organisatie lid ben van de personeelsvertegenwoordiging (PVT). Leuk om te doen!’