Kom op speeddate met OR Consultancy!

Tijdens het Festival van de Medezeggenschap, op 16 mei 2023 te Doorn, krijg je dé unieke kans om samen met je OR-collega’s op een speeddate te gaan met een ervaren adviseur.

Onze adviseurs hebben allen hun eigen expertise en staan in de startblokken om tijdens een speeddate nader kennis te maken met jou, de OR, de organisatie en het bijbehorende vraagstuk.

Misschien wil je wel speeddaten, maar heb je niet direct een vraagstuk? Geen probleem! We bieden een aantal thema’s met subthema’s aan waarover we samen in gesprek kunnen gaan. Zo ontstaan er geen pijnlijke stiltes, maar creëren we een spetterende kennismaking met handvatten om als OR impact te kunnen maken.

MZ Festival speeddaten

De thema’s

De thema’s waar we graag met je over in gesprek gaan, zijn:

  • Financieel: overnames, reorganisatie kenmerken herkennen, aanpassingen van het functiehuis, functiewaarderingssysteem (fuwa), beoordelings- en beloningssysteem
  • HR/ Arbo: aantrekkelijk werkgeverschap, duurzame inzetbaarheid, moderne arbeidsvoorwaarden, hybride werken, RI&E
  • Digitalisering: A.I., privacy en non discriminatie
  • Omgevingswet: deze Wet gaat 1 januari 2024 van kracht

Is er een match?

Wil je elkaar na deze speeddate nog een keer spreken? Na de speeddate ontvang je een voucher voor een half uur GRATIS adviesgesprek. Daarnaast zal de adviseur, die je hebt gesproken, op basis van de speeddate naderhand jou voorzien van de besproken informatie en kennis.

Wie weet is dit de start van een duurzame werkrelatie.

Wat zijn de spelregels?

De spelregels zijn als volgt:

  • Je meld je aan voor het Festival van de Medezeggenschap op 16 mei. Meld je hier aan>>
  • Terplekke, op het Festival zelf, schrijf je je in voor de speeddates. Deze is op basis van beschikbaarheid. Wees er snel bij. vol = vol
  • Je kiest voor aanvang van de speeddate een thema. Aan deze tafel neem je plaats met de daarvoor aanwezig zijnde adviseur.
  • De speeddate duurt maximaal 30 minuten per OR.
  • Mocht je het prettig vinden om je eigen vraagstuk te behandelen, dan kan je dit voor 9 mei 2023 aan ons mailen (info@orconsultancy.nl onder vermelding van ‘onderwerp speeddate’).
  • Je kan alleen komen, maar met meer is misschien nog leuker! Er is plek voor maximaal 3 personen aan de tafel. Neem ook je HR-manager, bestuurslid of RvT mee naar het event. Zo is deze speeddate een mooi moment om een spelend vraagstuk samen luchtig aan te vliegen.

Kom je ook speeddaten?

Meld je dan snel aan voor het Festival van de Medezeggenschap.

De aanmeldingen stromen binnen; wees er op tijd bij!