Basisboek OR en PVT

Auteur: Steven van Slageren

Als medezeggenschapper krijgt u te maken met allerlei beleidsthema’s en organisatieveranderingen. Uw mening telt daarbij. Maar hoe weet u precies wanneer u recht op informatie heeft, wanneer uw advies wordt verwacht, en wanneer u recht op instemming heeft? Daarvoor hoort u in ieder geval iets te weten van de Wet op de ondernemingsraden (WOR).

Deze wet bepaalt welke rechten en plichten een ondernemingsraad heeft. Vandaar dat in de meeste startcursussen voor nieuwe leden van ondernemingsraden en personeelsvertegenwoordigingen ruim aandacht is voor de belangrijkste bepalingen uit de WOR.

Dit boek biedt een overzichtelijke introductie van de wettelijke rechten en plichten, voorzien van een heldere toelichting en aangevuld met handige checklists. De situatie van de OR wordt als uitgangspunt genomen, en in een apart hoofdstuk wordt aangegeven waar de personeelsvertegenwoordiging (PVT) verschilt ten opzichte van de ondernemingsraad (OR). Het boek schept duidelijkheid over al uw rechten en plichten. Of u nu lid bent van een OR of een PVT. Voor de compleetheid treft u achterin het boek de meest actuele wettekst, zodat u later altijd nog even kunt opzoeken wat er precies in de wet staat.

Je kunt het boek bestellen bij OR Consultancy door het onderstaande formulier volledig in te vullen. De kosten van het boek bedragen € 24,75 per exemplaar.

Naam(Vereist)
Het boek opsturen naar:(Vereist)

De factuur versturen naar:(Vereist)
Factuuradres(Vereist)

OR Consultancy is toegewijd aan het beschermen en respecteren van je privacy. We gebruiken je persoonlijke informatie om je account te beheren en de producten en/of diensten te leveren waar je ons om vraagt. Van tijd tot tijd willen we contact met je opnemen over onze producten en/of diensten, en andere inhoud die je interessant zou kunnen vinden. Als je hiermee akkoord gaat, vink dat dan hieronder aan.

Toestemming(Vereist)

Je kunt je op elk moment afmelden voor deze berichten. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie over hoe je je afmeldt en hoe we ons inzetten om je privacy te beschermen en respecteren.

Door op de onderstaande knop te klikken, geef je OR Consultancy toestemming de ingediende persoonlijke informatie op te slaan en te verwerken.