Kennis en ervaring in basistrainingen en maatwerk workshops

We voorzien je van kennis en ervaring voor als je die nodig hebt:

  • Basiskennis in online modules en trainingen op basis van open inschrijving voor als je nieuw bent in de medezeggenschap. Hierin doe je in korte tijd alle basiskennis op die je nodig hebt om goed in de medezeggenschap te kunnen functioneren.
  • Een tweedaagse workshop voor als je net gekozen bent als OR en een geweldige start wilt maken.
  • Maatwerk workshops voor de hele OR. Hierin delen we kennis en dragen we oplossingen aan en werken we samen aan de vragen en vraagstukken waar jullie als OR mee te maken hebben. Daarmee helpen we je OR om beter te functioneren in je organisatie. Of we helpen jullie je voor te bereiden op wat er staat te gebeuren, bijvoorbeeld een reorganisatie of een nieuw functiewaarderingssysteem.
  • In een werkconferentie versnellen we samen met jullie en met jullie bestuurder en andere betrokkenen het proces van een advies- of instemmingsaanvraag. In de conferentie wordt belangrijke informatie gedeeld en met je bestuurder en andere relevante partijen wordt overlegd. Een werkconferentie is vaak onderdeel van een langer lopend advies- of instemmingstraject.

Een indruk van wat er in onze maatwerkoplossingen aan de orde kan komen vind je op onze themapagina. Naast de daar genoemde thema’s begeleiden wij ondernemingsraden bij het formuleren van hun visie en bij het voorbereiden van hun artikel 24 bijeenkomsten.

Ook als bestuurder kun je bij ons terecht. Voor het ontwikkelen van visie op medezeggenschap. Of kennis rondom besluitvorming, medezeggenschap en de toegevoegde waarde van de OR.