Favoriete dienstverlener OR Consultancy

Aan het slot van het jaar 2022 zijn we beloond met een tweede plek in de Partner of Choice verkiezing in de categorie adviesbureaus. Dank jullie wel als je ons genoemd hebt! We zijn enorm trots op dit resultaat. We kunnen met deze verkiezing onze oude GITP Medezeggenschaps-jas definitief aan de kapstok hangen omdat de naam waaronder we opereren, nu echt bekend is. Nog veel belangrijker voor ons, is dat we op onze dienstverlening worden gewaardeerd: een adviesbureau dat je daadwerkelijk helpt om je medezeggenschap vorm te geven.

In dit onderzoek van ORnet/OR magazine wordt onderzocht welke aanbieders van producten en diensten het meest worden gewaardeerd door lezers die betrokken zijn bij de inkoop ervan. Voor het onderzoek is een prachtig interview gehouden met onze directeur Willem Allertz. Een greep uit het interview: “Het huidige OR Consultancy is zowel wat bekendheid betreft als ranking de trotse nummer twee van de or-adviesbureaus die de geraadpleegde leden van ondernemingsraden noemen. Willem Allertz is directeur van het bureau. Maar ook nog steeds adviseur, omdat hij dat zo’n mooi vak vindt; daarnaast bekleedt hij drie (internationale) commissariaten. “Die toegang van boardroom tot werkvloer maakt dat ik die verschillende talen spreek en me overal duidelijk kan maken.” Hoe hij dat allemaal combineert? “Mijn werk is mijn hobby.” Misschien kunnen we nog beter spreken van een passie voor medezeggenschap, die hij deelt met zijn collega’s.”

We zijn er trots op dat de nieuwe naam van ons bureau, die we in 2021 hebben geïntroduceerd, nu al zo bekend is bij ondernemingsraden. GITP Medezeggenschap vervangen door OR Consultancy was wat dat betreft behoorlijk spannend, maar het werpt zijn vruchten af. En dat in de categorie ‘organisatieadviesbureaus’. Dat is voor ons een bevestiging dat ondernemingsraden zich meer meten met hun bestuurders en ook professionele ondersteuning vragen bij (complexe) advies- en instemmingsaanvragen. Daar gaan we in 2023 uiteraard mee verder.

Lees hier het hele interview.

Deel dit bericht op

Geschreven door Willem Allertz

Algemeen directeur SBI Groep opleidings- en adviesorganisaties / Executive consultant OR Consultancy
Willem is als executive consultant werkzaam op het gebied van strategie, internationale organisatie-ontwikkeling en bedrijfskundige advisering. Hij bekleedt diverse commissariaten op voordracht van de OR.

Lees meer