GITP Medezeggenschap verder als OR Consultancy

In januari 2020 is GITP Medezeggenschap OR Consultancy geworden. Deze naam geeft nog duidelijker aan waar de organisatie voor staat. Namelijk: advisering en begeleiding van ondernemingsraden bij complexe veranderprocessen.

 

In april is de organisatie overgenomen door Stichting SBI. De focus lag toen op het onverstoord voortzetten van de dienstverlening. Nu is het tijd om ook de naam aan te passen.

“Veel opdrachtgevers kennen ons van trainingen, maar we doen meer,” zegt directeur Willem Allertz. “Met onze trainingen en werkconferenties spreken we een grote groep aan. Maar we signaleren in de markt een groeiende behoefte aan juridische, bedrijfskundige en financiële advisering en hoogwaardige procesbegeleiding. Deze dienstverlening hebben we in de afgelopen jaren steeds verder uitgebouwd.”

“Uiteraard blijven we de trainingen en werkconferenties gewoon aanbieden. Maar we merken dat opdrachtgevers steeds meer behoefte hebben aan advies op het moment dat ze het nodig hebben en niet alleen tijdens een jaarlijkse training. Hier kunnen we als OR Consultancy nog beter gehoor aan geven. Wij hebben de juiste expertise in huis, zijn direct beschikbaar en flexibel in onze agenda’s.”

Verstand van medezeggenschap

De naamswijziging brengt geen grote veranderingen met zich mee. De dienstverlening blijft doorgaan zoals onze klanten gewend zijn. De organisatie is straks nog beter in staat om inhoudelijk te adviseren en begeleiden en meer flexibiliteit te bieden.

OR Consultancy is onderdeel van Stichting SBI en opereert geheel zelfstandig. De naamswijziging of overname heeft geen invloed op de samenstelling van het team. “We zijn bezig om uit te breiden,” zegt Allertz. “Uiteraard nemen we mensen aan die op een aantal inhoudelijke gebieden kennis toevoegen aan het team én verstand hebben van medezeggenschap. Hiermee vergroten we niet alleen onze expertise en flexibiliteit, we kunnen ook beter inspelen op actuele klantvragen en doorontwikkelen op de thema’s van de toekomst.”

Contactgegevens

Hebt u vragen over de naamswijziging? Neem dan contact op met Willem Allertz, directeur OR Consultancy, via mail, of bel ons. 

OR Consultancy
Amersfoortseweg 98
3941 EP  Doorn
088 3434250

 

Deel dit bericht op

Geschreven door Willem Allertz

Algemeen directeur SBI Groep opleidings- en adviesorganisaties / Executive consultant OR Consultancy
Willem is als executive consultant werkzaam op het gebied van strategie, internationale organisatie-ontwikkeling en bedrijfskundige advisering. Hij bekleedt diverse commissariaten op voordracht van de OR.

Lees meer