Live vergaderen en trainen: het kan!

Meer dan ooit levert het werk van ondernemingsraden een essentiële bijdrage aan een vitale bedrijfsvoering. Het past dan ook binnen de coronarichtlijnen om in een veilige omgeving en met inachtneming van de regels, als OR fysiek bij elkaar komen om optimaal te vergaderen over besluiten die er toe doen. Juist nu!

Waarom live?

Iedereen heeft de ervaring dat online vergaderen vermoeiend is. Dat komt omdat we veel non-verbale communicatie missen. Het blijft veel effectiever om als het gaat over zaken die ertoe doen live met elkaar te vergaderen.

Zonheuvel
Veilig vergaderen op Landgoed Zonheuvel

In veel organisaties worden live bijeenkomsten niet gestimuleerd. Voor ondernemingsraden geldt echter dat dat ze essentieel zijn, want hun werkzaamheden gaan over belangrijke besluiten. Daarom geldt dat een uitzondering niet alleen gerechtvaardigd is, maar ook passend binnen de regelgeving.

OR Consultancy heeft de ervaring dat live bijeenkomsten inhoudelijk effectiever zijn en ook sneller betere resultaten bieden. Onze consultants nemen daarbij alle voorzorgsmaatregelen in acht, inclusief het scannen van OR-codes en -waar dat gevraagd wordt- een zelftest.

Landgoed Zonheuvel: veiligheid voorop

Voor wie volledige zekerheid zoekt, biedt Landgoed Zonheuvel, onze thuisbasis, een gecontroleerde, veilige mogelijkheid om bij elkaar te komen.

Kortom: er is alle reden om te kiezen voor veilig live vergaderen.

Met vriendelijke groet

Dr. Willem Allertz, directeur

Deel dit bericht op

Geschreven door Willem Allertz

Directeur / executive consultant
Willem is als executive consultant werkzaam op het gebied van strategie, internationale organisatie-ontwikkeling en bedrijfskundige advisering. Hij bekleedt diverse commissariaten op voordracht van de OR.

Lees meer