Versterking team OR Consultancy

We zijn trots en verheugd dat we ons team afgelopen tijd hebben versterkt met een drietal high potentials. Deze maand mochten we Celine Boudewijn en Thomas Dreessen verwelkomen, in navolging op de komst van Yasemin Kaya afgelopen oktober.

High Potentials OR Consultancy
Zij komen onze adviespraktijk versterken en adviseren klanten vanuit hun respectievelijk organisatiekundige, bedrijfseconomische / financiële en juridische achtergrond. De komende tijd gaan onze nieuwe consultants meer van zich laten horen.

In het DNA van OR Consultancy zit de historie van een organisatie van bijna 75 jaar oud: inhoudelijk gedegen en handelend vanuit ervaring en expertise. In 2019 zijn we onderdeel geworden van een stichting gehuisvest op een landgoed dat ouder is dan 100 jaar. Gelet op onze huidige ambities en reeds ingezette groeistrategie, voelen we ons echter een startup: innovatief en met de blik op de toekomst gericht.

Deel dit bericht op

Geschreven door André van Deijk

Senior adviseur
Creatief, pragmatisch en gedreven drs. André van Deijk is sinds 2005 senior adviseur bij OR Consultancy. André ondersteunt ondernemingsraden overwegend bij het uitoefenen van hun adviesrecht. Vooral bij overnames, fusies, […]

Lees meer