GITP Medezeggenschap verder als OR Consultancy

Gepubliceerd door Willem Allertz op 17 december 2019

GITP Medezeggenschap is per 1 januari 2020 verder gegaan onder de naam OR Consultancy. Deze naam geeft nog duidelijker aan waar de organisatie voor staat. Namelijk: advisering en begeleiding van ondernemingsraden bij complexe veranderprocessen.

11875 GIM Logo RGBIn april is de organisatie overgenomen door Stichting SBI. De focus lag toen op het onverstoord voortzetten van de dienstverlening. Nu is het tijd om ook de naam aan te passen.

“Veel opdrachtgevers kennen ons van trainingen, maar we doen meer,” zegt directeur Willem Allertz. “Met onze trainingen en werkconferenties spreken we een grote groep aan. Maar we signaleren in de markt een groeiende behoefte aan juridische, bedrijfskundige en financiële advisering en hoogwaardige procesbegeleiding. Deze dienstverlening hebben we in de afgelopen jaren steeds verder uitgebouwd.”

“Uiteraard blijven we de trainingen en werkconferenties gewoon aanbieden. Maar we merken dat opdrachtgevers steeds meer behoefte hebben aan advies op het moment dat ze het nodig hebben en niet alleen tijdens een jaarlijkse training. Hier kunnen we als OR Consultancy nog beter gehoor aan geven. Wij hebben de juiste expertise in huis, zijn direct beschikbaar en flexibel in onze agenda’s.”

Verstand van medezeggenschap

De naamswijziging brengt geen grote veranderingen met zich mee. De dienstverlening blijft doorgaan zoals onze klanten gewend zijn. De organisatie is straks nog beter in staat om inhoudelijk te adviseren en begeleiden en meer flexibiliteit te bieden.

OR Consultancy is onderdeel van Stichting SBI, heeft een vestiging in Tilburg en opereert geheel zelfstandig. De naamswijziging of overname heeft geen invloed op de samenstelling van het team. “We zijn bezig om uit te breiden,” zegt Allertz. “Uiteraard nemen we mensen aan die op een aantal inhoudelijke gebieden kennis toevoegen aan het team én verstand hebben van medezeggenschap. Hiermee vergroten we niet alleen onze expertise en flexibiliteit, we kunnen ook beter inspelen op actuele klantvragen en doorontwikkelen op de thema’s van de toekomst.”

Contactgegevens

Hebt u vragen over de naamswijziging? Neem dan contact op met Willem Allertz, directeur OR Consultancy, via info@orconsultancy.nl of 088 3434250.

OR Consultancy
Kraaivenstraat 25-55 A
5048 AB Tilburg
088 3434250


Op de hoogte blijven

Elke maand tips, nieuws en inspiratie voor de OR, bestuurder en HR-manager.

Populaire blogs