Zonheuvel TV: visies op later voor de medezeggenschap van nu

Zonheuvel TV is een initiatief van stichting SBI / Campus Landgoed Zonheuvel in samenwerking met ATP studio Zonheuvel. In een serie van 7 afleveringen gaat Jytte Glissenaar in gesprek met prominente tafelgasten over ons gedrag, ons economisch doen en laten, onze gezondheid, ons duurzaam denken en handelen, de digitale wereld en haar ethische vragen, de gevolgen van demografische ontwikkelingen en tot slot een perspectief op nieuw gedrag voor mensen in organisaties. De serie wil een bijdrage leveren aan visie- vorming voor ondernemingsraden, medewerkers en management.

In de eerste aflevering een gesprek met Aukje Nauta (https://nl.linkedin.com/in/aukjenauta) over de gevolgen van corona op ons (organisatie) gedrag en een zinderende column van Jaap Jongejan (https://nl.linkedin.com/in/jaap-jongejan-2ab31a5)

Deel dit bericht op

Geschreven door André van Deijk

Senior adviseur
Pragmatisch op inhoud en proces drs. André van Deijk is senior adviseur bij OR Consultancy. Hij biedt sinds 1994 ondernemingsraden (en regelmatig ook hun bestuurders) op een pragmatische manier inhoudelijke […]

Lees meer