Zonheuvel TV: visies op later voor de medezeggenschap van nu

Zonheuvel TV is een initiatief van stichting SBI / Campus Landgoed Zonheuvel in samenwerking met ATP studio Zonheuvel. In een serie van 7 afleveringen gaat Jytte Glissenaar in gesprek met prominente tafelgasten over ons gedrag, ons economisch doen en laten, onze gezondheid, ons duurzaam denken en handelen, de digitale wereld en haar ethische vragen, de gevolgen van demografische ontwikkelingen en tot slot een perspectief op nieuw gedrag voor mensen in organisaties. De serie wil een bijdrage leveren aan visie- vorming voor ondernemingsraden, medewerkers en management.

In de eerste aflevering een gesprek met Aukje Nauta (https://nl.linkedin.com/in/aukjenauta) over de gevolgen van corona op ons (organisatie) gedrag en een zinderende column van Jaap Jongejan (https://nl.linkedin.com/in/jaap-jongejan-2ab31a5)

Deel dit bericht op

Geschreven door André van Deijk

Senior adviseur
André is creatief, pragmatisch en gedreven en dat zie je terug in het werk dat hij doet. Als adviseur ondersteunt André ondernemingsraden vooral bij adviesaanvragen zoals overnames, reorganisaties, financieringsvraagstukken en […]

Lees meer