Medezeggenschap event: Festival van de medezeggenschap

“omdat je niet zonder kunt!”

Er staat weer een medezeggenschap event op de planning: het Festival van de medezeggenschap! Dit is dus niet zomaar een festival, want op dit festival staat de medezeggenschap centraal. En dat is nu, in tijden van crisis (oorlog, grondstoffen, klimaat en energie) en lastige vraagstukken (krappe arbeidsmarkt, inflatie) extra belangrijk. Het is hoog tijd om de stem van alle medewerkers te laten horen bij besluiten!

OR Consultancy, SBI Formaat en Odyssee organiseren dit festival om de medezeggenschap te vieren; om een boost te geven aan alle medezeggenschappers. Dit medezeggenschap event is een ode aan de medezeggenschap, omdat deze zichzelf keer op keer heeft bewezen en in tijden van crisis, en druk op de arbeidsmarkt, onmisbaar is voor goede besluiten.

We creëren een festivalterrein op Landgoed Zonheuvel met tenten, inspirerende sprekers en optredens; vele soorten workshops, praktijk en theorie, binnen en buiten, actief, sportief en vooral ook creatief.

Een tipje van de sluier:

  • Eva Rovers, schrijver van de bestseller ‘Nu is het aan ons. Oproep tot echte democratie’ met een pleidooi om burgers, werknemers te laten ‘meedenken’ om uiteindelijk uitzonderlijke veranderingen te kunnen bewerkstelligen;
  • Zaïre Krieger, bekend als vertaalster van het inauguratiegedicht van Amanda Gorman: “The Hill we climb”, zal ook op het festival iedereen aan het denken zetten met een ‘Spoken Word’;

Maar er volgt natuurlijk nog veel meer informatie rondom dit medezeggenschap event. We houden jullie op de hoogte via de website, social media en de nieuwsbrief.

Deelnemersbijdrage Festival van de medezeggenschap

De kosten voor dit unieke festival (10.00 uur – 16.00 uur) op Campus Landgoed Zonheuvel bedragen slechts € 65,- per persoon, incl. accommodatiekosten en excl. BTW.

De inschrijving is geopend; wees er op tijd bij!

OR Consultancy, SBI Formaat en Odyssee op SDG House Campus Landgoed Zonheuvel

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt en georganiseerd door OR Consultancy, SBI Formaat en Odyssee. Wij nodigen jullie van harte uit op SDG House Campus Landgoed Zonheuvel.

Festival van de medezeggenschap - SDG House Campus Landgoed Zonheuvel

In Nederland en daarbuiten wordt door veel partijen gewerkt aan de realisering van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s). We zijn er trots op dat de Campus Landgoed Zonheuvel dit predicaat ‘SDG-House’ mag dragen. Ook tijdens het festival ondersteunen we dit fantastische en noodzakelijke initiatief voor een eerlijke, veilige en schone wereld. Beleef ‘t zelf!

Deel dit bericht op