Festival van de medezeggenschap

“omdat je niet zonder kunt!”

Heb jij je al aangemeld voor hét Festival van de medezeggenschap?

Medezeggenschap staat centraal. Juist nu, in tijden van crisis (oorlog, grondstoffen, klimaat en energie) en lastige vraagstukken (krappe arbeidsmarkt, inflatie) is het extra belangrijk om de stem van alle medewerkers te laten horen bij besluiten.

OR Consultancy organiseert samen met SBI Formaat en Odyssee dit festival om de medezeggenschap te vieren; om een boost te geven aan alle medezeggenschappers. Het is een ode aan de medezeggenschap, omdat deze zichzelf keer op keer heeft bewezen en in tijden van crisis, en druk op de arbeidsmarkt, onmisbaar is voor goede besluiten.

We creëren een festivalterrein op Landgoed Zonheuvel met tenten, inspirerende sprekers en optredens; vele soorten workshops, praktijk en theorie, binnen en buiten, actief, sportief en vooral ook creatief.

Kom op speeddate!

Tijdens het Festival krijg je dé unieke kans om samen met je OR collega’s op een speeddate te gaan met een ervaren adviseur.

Onze adviseurs hebben allen hun eigen expertise en staan in de startblokken om tijdens een speeddate nader kennis te maken met jou, de OR, de organisatie en het bijbehorende vraagstuk.

Wil je wel speeddaten, maar heb je niet direct een vraagstuk? Geen probleem! We bieden een aantal thema’s met subthema’s aan waarover we samen in gesprek kunnen gaan. Zo ontstaan er geen pijnlijke stiltes, maar creëren we een spetterende kennismaking met handvatten om als OR impact te kunnen maken.

Workshops

Naast het speeddaten geven wij ook een drietal workshops tijdens het Festival.

  • OR en arbeidsvoorwaarden: modern beoordelen en belonen
  • Digitale transformatie: afwachten of meesturen
  • Raad van Commissarissen/ Raad van Toezicht en de medezeggenschap

Keynote sprekers

De keynote sprekers op het Festival zijn:

  • Eva Rovers, schrijver van de bestseller ‘Nu is het aan ons. Oproep tot echte democratie’ met een pleidooi om burgers, werknemers te laten ‘meedenken’ om uiteindelijk uitzonderlijke veranderingen te kunnen bewerkstelligen;
  • Zaïre Krieger, bekend als vertaalster van het inauguratiegedicht van Amanda Gorman: “The Hill we climb”, zal op het festival iedereen aan het denken zetten met een ‘Spoken Word’;

Maar er volgt natuurlijk nog veel meer informatie rondom dit medezeggenschap event. We houden jullie op de hoogte via de website, social media en de nieuwsbrief.

Deelnemersbijdrage Festival van de medezeggenschap

De kosten voor dit unieke festival (10.00 uur – 16.30 uur) op Campus Landgoed Zonheuvel bedragen slechts € 65,- per persoon, incl. accommodatiekosten en excl. BTW.

De aanmeldingen stromen binnen; wees er op tijd bij!

OR Consultancy, SBI Formaat en Odyssee op SDG House Campus Landgoed Zonheuvel

Het festival wordt mede mogelijk gemaakt en georganiseerd door OR Consultancy, SBI Formaat en Odyssee. Wij nodigen jullie van harte uit op SDG House Campus Landgoed Zonheuvel.

Festival van de medezeggenschap - SDG House Campus Landgoed Zonheuvel

In Nederland en daarbuiten wordt door veel partijen gewerkt aan de realisering van de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s). We zijn er trots op dat de Campus Landgoed Zonheuvel dit predicaat ‘SDG-House’ mag dragen. Ook tijdens het festival ondersteunen we dit fantastische en noodzakelijke initiatief voor een eerlijke, veilige en schone wereld. Beleef ‘t zelf!

Deel dit bericht op