Planning open trainingen 2021

Het open trainingsprogramma is sinds jaar en dag een onderdeel van het aanbod van OR Consultancy. De puzzel voor de eerste helft van 2021 is gelegd en nu de herfstvakantie voor de meesten weer voorbij is, presenteren we hierbij ons vernieuwde trainingsaanbod voor komend voorjaar.

Vierkant planning OT 768x768De kunst is natuurlijk om iedere keer weer een gevarieerd aanbod te bieden. Zowel qua inhoud als planning:

  • Qua data proberen we goed te spreiden. We houden daarbij altijd rekening met bijvoorbeeld de schoolvakanties en spreiding in dagen in de week. Zo kan het dus voorkomen dat een training op zowel maandag, dinsdag of donderdag wordt aangeboden en andere voornamelijk op een woensdag.
  • De meeste trainingen bieden we aan in het midden van het land, lekker centraal! 

Menig ondernemingsraad weet op tijd wat er nodig is aan training. Gelet op alle drukke agenda’s is het dan ook fijn om te weten wanneer er trainingsmogelijkheden zijn. Via de agenda op onze website houden we jullie iedere maand op de hoogte van het aanbod.

Ons aanbod van trainingen zal bij de meesten van jullie wel bekend zijn. Misschien heb je al eens een basistraining via ons gevolgd. Maar wist je dat we ook verdiepingstrainingen hebben? Bijvoorbeeld op gebied van financiën of voor voorzitters en secretarissen. Daarnaast houden we actualiteiten in de gaten, zodat we daar op in kunnen spelen. Pensioen is bijvoorbeeld zo’n thema.

Hoe dan ook, we hopen dat er voor ieder van jullie een passend aanbod is. En mocht dit niet zo zijn, of je hebt bepaalde wensen, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag mee om jouw wensen om te zetten in een passend aanbod.

Je mag er trouwens vanuit gaan dat onze trainingen volkomen corona-proof worden gegeven. De locaties waar we gebruik van maken, houden zich keurig aan de voorgeschreven richtlijnen. Meer weten over ons coronabeleid? Klik dan hier.

Graag tot ziens in een van onze trainingen!

Deel dit bericht op

Geschreven door Alma Leistra

Projectassistente
Alma Leistra werkt als projectassistent bij OR Consultancy. Zij houdt zich voornamelijk bezig met de organisatie rondom de open inschrijvingstrainingen en het verrichten van hand- en spandiensten voor het projectbureau […]

Lees meer