Maand van de medezeggenschap

Een maand vol info en activiteiten

Uitwisselen maar!

De maand van de medezeggenschap staat voor de deur. De hele maand november is gewijd aan medezeggenschap. Een geweldig initiatief van de Nederlandse Vereniging voor Medezeggenschap NVMz. Kijk hier voor de hele agenda.

We vragen op deze plek extra aandacht voor die activiteiten die ons nog nader aan het hart gaan.

Op 3 november aanstaande organiseert de BVMZ zijn jaarlijkse expertmeeting. Ramsy Nasr deelt het gedachtegoed uit zijn boek De fundamenten. Chris van Dam, voorzitter van de parlementaire ondervragingscommissie Kinderopvangtoeslag, spreekt over zijn ervaring. Zij zijn de belangrijkste sprekers op een dag die het verhaal van de OR in zijn eigen taal centraal stelt.

Op 5 november van 10.00 tot 11.00 ons eigen gratis webinar over de vraag: hoe ga je als ondernemingsraad om met het feit dat er wel is waar veel wordt voorzien, maar slechts weinig echt voorspeld? In een tijd waarin ondernemingsraden en hun leden tijdgebrek paren aan een overload aan informatie. Inschrijven per email.

Op 25 november de bijeenkomst van Vakmedianet rondom Future-proof Medezeggenschap, waar we aan deelnemen.

En op 30 november tenslotte het event van zus SBIFormaat over “Nieuwe verbindingen: de toekomst van de medezeggenschap” met in de ochtend sprekers als Jitske Kramer (“Het werk heeft het gebouw verlaten”) waarin de invulling van de rol van medezeggenschap en toezichthouders wordt geplaatst in het licht van de grote ontwikkelingen die we zien als het gaat om technologie, duurzaamheid en de vraag om verbinding in organisaties.

Deel dit bericht op

Geschreven door André van Deijk

Senior adviseur
André is creatief, pragmatisch en gedreven en dat zie je terug in het werk dat hij doet. Als adviseur ondersteunt André ondernemingsraden vooral bij adviesaanvragen zoals overnames, reorganisaties, financieringsvraagstukken en […]

Lees meer